logo

020 69 0 30 16

Soedamah Advocaten is een van oudsher Amsterdams kantoor. Het advocatenkantoor is ontstaan in 1988.

2017 © Soedamah Advocaten. Alle rechten voorbehouden.

Bel ons via

020 69 0 30 16

Ma-Vr: 10:00 - 17:00

Zat - Zon: Gesloten

Email ons via

soedamah@soedamah.nl

 

Geschiedenis

Waar het is begonnen

Gedreven, gepassioneerd en toegewijd

Sinds 1984

Op 25 april 1984 werd te Amsterdam de Rechtswinkel Migranten officieel opgericht door juridische studenten afkomstig van de verschillende migrantengroeperingen in Nederland. De Rechtswinkel Migranten was bestemd voor de leden van de migrantengroepen in Amsterdam. Destijds was dhr. L. Soedamah bestuurslid van de rechtswinkel.

1988

Sinds 1988 is Mr. L. Soedamah als advocaat bezig om gerechtigheid te verkrijgen voor benadeelden, waaronder migranten en minder draagkrachtige burgers in Nederland.
Hij studeerde aan de juridische faculteit van de Anton de Kom Universiteit in Paramaribo.

1993

In 1993 werd het collectief samen met Mr. D. Gahar, Mr P. Radhakishun en Mr. L. Soedamah voortgezet. Omdat het pand in Geinwijk gesloopt zou worden zijn zij destijds verhuisd naar een pand bij Develstein te Amsterdam Zuidoost.

1999

Na een periode van zeer goede samenwerking, hebben de drie advocaten gemerkt dat ieder een eigen nieuwe andere doelstelling in het leven had ontwikkeld. Zo wilde de één zijn weg vervolgen in de media en de ander het kantoor uitbreiden. De drie heren wensten elkaar het beste toe en zijn daarom elk hun eigen droom verder gaan najagen. Voor de heer dr. mr. L. Soedamah betekende dit het verdergaan en uitbreiden als Soedamah Advocaten.

Soedamah Advocaten B.V. is een van oudsher Amsterdams kantoor.

Nu we terugkijken op de afgelopen 25 jaar zien we dat dr. mr. L. Soedamah als advocaat in de Bijlmer veel heeft gedaan voor de mensen in en buiten de Bijlmer. Dankzij de inzet van dr. mr. L. Soedamah hebben veel mensen, vooral in de Bijlmer hun recht kunnen krijgen. Maar dr. mr. L. Soedamah is nog lang niet klaar. Met Soedamah Advocaten wil hij zijn aanwezigheid in heel Nederland bestempelen. Het gevecht naar gerechtigheid gaat door.
Soedamah Advocaten is een modern geoutilleerd en actief kantoor in Amsterdam Zuidoost, waar met grote inzet wordt gewerkt en degelijk werk van hoogstaande kwaliteit wordt geleverd. Soedamah Advocaten is volledig zelfstandig en onafhankelijk. De belangen van onze cliënten staan steeds voorop.
Soedamah Advocaten is werkzaam voor particulieren en zakelijke cliënten in binnen- en buitenland, waarbij persoonlijke dienstverlening hoog in het vaandel staat.